YUYAO-CO. VAN HET STADSyurui ELEKTRISCHE APPARAAT, LTD

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
video-
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certifications
Van goede kwaliteit De Compressor van de luchtopschorting voor verkoop
Van goede kwaliteit De Compressor van de luchtopschorting voor verkoop
Customers Reviews
U hebt de beste dienst met goede verkopers. U lost elk probleem op onze klanten hebben. Wens de hele tijd hebben wij goede samenwerking.

—— Stan Solow

Uw werkgever is een zeer aardige kerel met professionele techniekkennis. U hebt de aanzienlijke dienst en wat nog belangrijker is, luister aan klantenwoorden.

—— Mehmet Onemli

Ik ben online Chatten Nu

Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd.
Ondernemingsverschijning

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : OEM
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 10000000-12000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : < 10%

Het Elektrische apparaatco. van Yurui van de Yuyaostad, Ltd is een professioneel bedrijf met een lange geschiedenis, die van Yuyao-het Elektrische apparaatfabriek van Stadsyufeng groeien.

 

De Fabriek van het Yufengelektrische apparaat werd opgericht in jaar 1999, door verscheidene ingenieurs die groot dromen. Met hun het harde werken en grote technieken, heeft het zich snel ontwikkeld. Na verloop van tijd, vergroot de manager de productieplaats en wendt een groot aantal materiaal aan.

 

Co. van het Yuruielektrische apparaat, Ltd wijdt aan het veroorzaken van goederen die hoogte kenmerken - kwaliteit en de beste naverkoopdienst verlenen. De innovatie is altijd onze primaire richtlijn geweest om bedrijf te maken zich prosperously ontwikkelen. Wat nog belangrijker is, handhaaf betrouwbare hulp ons om het vertrouwen van de cliënt te winnen en de long-run zakelijke relatie te bereiken.

 

In de toekomst, zal ons bedrijf niet alleen beter de ontwikkeling met zich innovatie, geloofwaardigheid, de dienst en goede kwaliteit maar ook het verheugen op zich het aansluiten van de bij grotere markt en het zoeken voor beter bedrijf consolideren.

Contactgegevens
Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Lois

Tel.: 86-574-62062563

Fax: 86-574-62060576

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)