YUYAO-CO. VAN HET STADSyurui ELEKTRISCHE APPARAAT, LTD

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
video-
Thuis

Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd.

Certifications
Van goede kwaliteit De Compressor van de luchtopschorting voor verkoop
Van goede kwaliteit De Compressor van de luchtopschorting voor verkoop
Customers Reviews
U hebt de beste dienst met goede verkopers. U lost elk probleem op onze klanten hebben. Wens de hele tijd hebben wij goede samenwerking.

—— Stan Solow

Uw werkgever is een zeer aardige kerel met professionele techniekkennis. U hebt de aanzienlijke dienst en wat nog belangrijker is, luister aan klantenwoorden.

—— Mehmet Onemli

Ik ben online Chatten Nu

Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd.
Ondernemingsverschijning

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : OEM
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 10000000-12000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : < 10%

 

Het Elektrische apparaatco. van Yurui van de Yuyaostad, Ltd (Yuyo-het Elektrische apparaatfabriek van Stadsyufeng) in een mooie havenstad die wordt gevestigd - Ningbo, is een professionele fabrikant, die een reeks van AC/gelijkstroom olie-minder luchtcompressoren en auto aanbieden die stofzuigers met behulp van.

 

Co. van het Yuruielektrische apparaat, Ltd heeft lang het ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem ingevoerd en ook met diverse certificaten zoals TUV, EMC, Ce van Duitsland, CSA, UL van Noord-Amerika, NOM van Zuid-Amerika etc. zo vooruit verleend.

De permanente magneetmotor, onafhankelijk geproduceerd R&D, is wereldwijd gebruikt in de Autoindustrie, zoals AC/gelijkstroom-luchtcompressoren/pomp, auto gebruikte stofzuiger en andere producten, Militair Ruimtevaartgebied, Olieboring, de Mechanische Industrie en Landbouwproductie. Yurui concentreert zich hoofdzakelijk op high-end markt en ook bereikt succes in autoveiligheid, het systeem van de luchtopschorting, luchthoorn, pneumatische deur, pneumatische deur, autokoppeling en andere plaatsen.

 

De R&D-afdeling werkt hoofdzakelijk aan verbetering en werkt de producten bij. Bereidend en innovatief zijn is het doel van R&D-afdeling. Het bedrijf bezit geavanceerd productie het testen materiaal. Plus, is het volledige automatische systeem van de het levensdetector, motordynamometer, instrument beschikbaar allen van de compressor het uitvoerige test in het experimentcentrum.

 

Momenteel, willen wij actief voor bedrijf met verschillende beroemde ondernemingen in diverse zaken een win-win situatie verkrijgen en een rooskleurige toekomst bouwen. Een warm onthaal aan de binnenlandse en buitenlandse industrieën op verschillend gebied, evenals binnenlandse en buitenlandse agentenvraag of e-mail voor verdere samenwerkingszaken.

Contactgegevens
Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Lois

Tel.: 86-574-62062563

Fax: 86-574-62060576

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)