Bericht versturen
Thuis

Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

Het Elektrische apparaatco. van Yurui van de Yuyaostad, Ltd (Yuyo-het Elektrische apparaatfabriek van Stadsyufeng) in een mooie havenstad die wordt gevestigd - Ningbo, is een professionele fabrikant, die een reeks van AC/gelijkstroom olie-minder luchtcompressoren en auto aanbieden die stofzuigers met behulp van.

China Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Co. van het Yuruielektrische apparaat, Ltd heeft lang het ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem ingevoerd en ook met diverse certificaten zoals TUV, EMC, Ce van Duitsland, CSA, UL van Noord-Amerika, NOM van Zuid-Amerika etc. zo vooruit verleend.

China Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

De permanente magneetmotor, onafhankelijk geproduceerd R&D, is wereldwijd gebruikt in de Autoindustrie, zoals AC/gelijkstroom-luchtcompressoren/pomp, auto gebruikte stofzuiger en andere producten, Militair Ruimtevaartgebied, Olieboring, de Mechanische Industrie en Landbouwproductie. Yurui concentreert zich hoofdzakelijk op high-end markt en ook bereikt succes in autoveiligheid, het systeem van de luchtopschorting, luchthoorn, pneumatische deur, pneumatische deur, autokoppeling en andere plaatsen.

 

De R&D-afdeling werkt hoofdzakelijk aan verbetering en werkt de producten bij. Bereidend en innovatief zijn is het doel van R&D-afdeling. Het bedrijf bezit geavanceerd productie het testen materiaal. Plus, is het volledige automatische systeem van de het levensdetector, motordynamometer, instrument beschikbaar allen van de compressor het uitvoerige test in het experimentcentrum.

 

Momenteel, willen wij actief voor bedrijf met verschillende beroemde ondernemingen in diverse zaken een win-win situatie verkrijgen en een rooskleurige toekomst bouwen. Een warm onthaal aan de binnenlandse en buitenlandse industrieën op verschillend gebied, evenals binnenlandse en buitenlandse agentenvraag of e-mail voor verdere samenwerkingszaken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het Elektrische apparaatco. van Yurui van de Yuyaostad, Ltd is een professioneel bedrijf met een lange geschiedenis, die van Yuyao-het Elektrische apparaatfabriek van Stadsyufeng groeien.

 

De Fabriek van het Yufengelektrische apparaat werd opgericht in jaar 1999, door verscheidene ingenieurs die groot dromen. Met hun het harde werken en grote technieken, heeft het zich snel ontwikkeld. Na verloop van tijd, vergroot de manager de productieplaats en wendt een groot aantal materiaal aan.

 

Co. van het Yuruielektrische apparaat, Ltd wijdt aan het veroorzaken van goederen die hoogte kenmerken - kwaliteit en de beste naverkoopdienst verlenen. De innovatie is altijd onze primaire richtlijn geweest om bedrijf te maken zich prosperously ontwikkelen. Wat nog belangrijker is, handhaaf betrouwbare hulp ons om het vertrouwen van de cliënt te winnen en de long-run zakelijke relatie te bereiken.

 

In de toekomst, zal ons bedrijf niet alleen beter de ontwikkeling met zich innovatie, geloofwaardigheid, de dienst en goede kwaliteit maar ook het verheugen op zich het aansluiten van de bij grotere markt en het zoeken voor beter bedrijf consolideren.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : OEM

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 10000000-12000000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Certificaten China Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Certificaten China Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Certificaten China Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Certificaten