Bericht versturen
Thuis

Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. certificaten
China Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
U hebt de beste dienst met goede verkopers. U lost elk probleem op onze klanten hebben. Wens de hele tijd hebben wij goede samenwerking.

—— Stan Solow

Uw werkgever is een zeer aardige kerel met professionele techniekkennis. U hebt de aanzienlijke dienst en wat nog belangrijker is, luister aan klantenwoorden.

—— Mehmet Onemli

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. fabriek productielijn 0Professionele Productie Line1

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. fabriek productielijn 1Professionele Productie Line2

   

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. fabriek productielijn 2 Wij veroorzaken motoe zelf al koper

   

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. fabriek productielijn 3 Elke motor moet totaal vóór productie worden getest

   

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. fabriek productielijn 4De motor is onder getest

   

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. fabriek productielijn 5De motor is onder het in evenwicht brengen

   

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. fabriek productielijn 6Wij veroorzaken andere delen van de compressor

   

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. fabriek productielijn 7 De delen die test undering

   

  Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd. fabriek productielijn 8 Wij produceren de Controlekleppen

 • OEM / ODM

  OEM/ODM IS AVAILANLE AAN PRODUCTIE

   

   

   

  Wij hebben de heel wat ervaring om de OEM/ODM-vervaardiging te veroorzaken. Uw embleem en uw ontwerp kunnen gemakkelijk zijn worden gedrukt op de producten. Ook zullen wij u de volledige datum geven om u over de verpakkingsdetails te steunen wij u het beste advies kunnen geven.

   

  Ook hebben wij ons verpakkingsteam, om het even wat u hard aan realizem vindt wij kunnen helpen ons professioneel verpakkingsteam laten u helpen, moet u niet zich over de verpakking ongerust maken. Bovendien, de zijde-druk is zeer duidelijk, zullen wij verzenden naar u voor het controleren in het opstellen van proces. En u ook beelden voor het controleren zal verzenden.

   

  Betreffende de instructies, zullen wij u de volledige gegevens voor u geven als u vertaling aan uw eigen taal nodig hebt. Nadat u het beëindigt en uw embleem toevoegt, zullen wij eidt hen en zullen terug naar u opnieuw voor het controleren. Wij doen alles zeer zorgvuldig fouten vermijden. U kunt op ons vertrouwen.

   

  Sommige aangewezen suggesties zijn beschikbare, en één of andere professionele suggestie wij u ook zullen geven. Wij hebben ons eigen ingenieursteam dat elk uiterst klein probleem voor u kan inspecteren. Belangrijker, is onze werkgever ook een ingenieur, een zeer aardige persoon. Hij zou altijd het probleem na verzending behandelen.

   

  Het maken van u gevoel tevreden is wat wij die zich altijd concentreren op. Dankuwel. En hoop kunnen wij een betere samenwerking hebben.

 • R & D

  Om Bereidend en Innovatief te zijn

        

   

   

  De R&D-afdeling werkt hoofdzakelijk aan verbetering en werkt de producten bij. Bereidend en innovatief zijn is het doel van R&D-afdeling. Het bedrijf bezit geavanceerd productie het testen materiaal. Plus, is het volledige automatische systeem van de het levensdetector, motordynamometer, instrument beschikbaar allen van de compressor het uitvoerige test in het experimentcentrum.

   

  Wij hebben ons eigen ingenieursteam, en zij kunnen elk product testen en u de testgegevens verzenden naar u. Ook hebben wij de testmachine, kan het alle producten testen om te zien of zijn de AMPÈRE en de Macht o.k. De professionele ingenieur zal dit alles voor u doen.

   

   

  Elk product moet totaal worden getest alvorens wij hen inpakken, hebben wij verscheidene proces testen om de kwaliteit te verzekeren, kunnen wij uw kwaliteit verzekeren.

   

  Elk jaar zullen wij onze nieuwe producten aan de klant, de nieuwe vorm en met de excellectfunctie hebben. De ingenieur zal proberen te vernieuwen en de nieuwe producten het te testen, nadat de goedkeuring onderzoekt en verifieert, wij zal aanbrengen hen de onze catalogus. En ook, als u één of ander buitensporig ontwerp hebt, en u wilt hen produceren. U kunt hen naar ons verzenden, en wij kunnen controleren wij kunnen hen voor u produceren zijn. Wij hebben deze ervaring om het ontwerp van de klanten van de producten te gebruiken.

   

  Maken van u gevoel tevreden is welk wij die zich altijd concentreren op, hoop wij een betere samenwerking kunnen hebben. En wij zouden dankbaar voelen als u ons aangezien u verkoper in deze lijn kiest. Dankuwel

   

Contactgegevens
Yuyao City Yurui Electrical Appliance Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Lois

Tel.: 86-574-62062563

Fax: 86-574-62060576

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)